Soalan yang kerap ditanya (FAQ)

Berikut adalah beberapa soalan yang kerap ditanya dan kami ada jawapan untuk persoalan itu.

Soalan yang kerap ditanya (FAQ)

Harga yang ditawarkan bermula serendah RM500 termasuk sistem operasi (Windows) dan juga perisian lain. Anda boleh terus menggunakannya.

Ya, bergantung kepada model tertentu dan biasanya sehingga 50%, ini kerana untuk memastikan yang anda akan mendapat stok yang baharu serta terkini daripada kami. Ini kerana kami tidak menyimpan stok yang banyak di premis kami. Kami mengambil terus daripada pembekal.

Anda boleh membuat pembayaran kepada kami menerusi bayaran tunai di premis atau melalui perbankan atas talian (online banking) atau QR Code

Biasanya mengambil masa paling cepat ialah hari yang sama. Sebagai contoh sekiranya anda membayar deposit sebelum jam 2 petang, anda boleh mendapatkan laptop / komputer yang siap dipasang dengan Windows dan perisian yang diperlukan sebelum kami menutup operasi perniagaan pada hari tersebut (sebelum jam 9 malam) setelah membayar baki bayaran semasa ingin mengambilnya. Namun sekiranya tidak sempat (atau bayaran itu selepas jam 2 petang), laptop / komputer tersebut boleh diambil pada keesokkan harinya.

Kami akan berikan jaminan selama 6 bulan tertakluk kepada terma dan syarat

Ya, tentu saja boleh. Setelah bayaran diselesaikan (termasuk kos penghantaran), kami akan pos kepada anda menggunakan perkhidmatan kurier dan akan memberikan nombor penjejak penghantaran (tracking number) kepada anda untuk menyemak status penghantaran barang tersebut.

Kami berpengalaman luas dalam bidang tersebut sejak tahun 2009, sama ada terlibat secara langsung atau tidak langsung. Anda boleh menghubungi pihak kami di talian (whatsapp) 012-5859540, kami akan memberikan khidmat konsultansi percuma dan juga menawarkan sebut harga mengikut bajet yang anda keluarkan.

Anda ada pertanyaan lain? Sila kemukakan kepada kami

Velocity Cyberhouse (AS0304272-P), No 869, Rumah Kedai Taman Nuri, Jalan Datuk Kumbar, 05300, Alor Setar, Kedah, Malaysia